• De 360° opname kan niet meer ontbreken

  De 360° opname kan niet meer ontbreken

  14-05-2024

  We krijgen nog vaak de vraag of een 360° opname wel nodig is. Maar laten we eerlijk zijn in deze moderne tijd kan een 360° opname simpelweg niet meer ontbreken bij het presenteren van je huis. En we leggen je graag uit waarom.

  Lees verder
 • De perfecte aanvulling op het team

  De perfecte aanvulling op het team

  13-05-2024

  Mocht je nog geen kennis met haar hebben gemaakt, dan wordt het hoog tijd! Mirjam is als Assistent-Makelaar de perfecte aanvulling op het team! Ze brengt jarenlange ervaring in de makelaardij met zich mee. En weet je wat zó fijn is?

  Lees verder
 • Snelle verkoop is geen garantie voor beste verkoop!

  Snelle verkoop is geen garantie voor beste verkoop!

  13-05-2024

  Het is vaak te lezen: “Deze woning was binnen één dag verkocht!” Maar is een snelle verkoop ook altijd de beste verkoop? Kreeg de verkoper de hoogste prijs mogelijk? Heeft de makelaar echt alles uit de kast gehaald?

  Lees verder
 • Nieuwe stap

  Nieuwe stap

  12-04-2023

  Met meer dan vijftien jaar ervaring in de makelaardij geeft hij antwoord op vrijwel al jouw vragen over het kopen, verkopen en financieren van een woning. Zijn passie? Het steeds beter maken van de dienstverlening. In Zeeuws-Vlaanderen resulteerde dit in het grootste makelaarskantoor van die regio.

  Lees verder
 • Droomgeur

  Droomgeur

  28-03-2023

  Het kopen van een woning is een grote beslissing waarbij veel factoren een rol spelen, maar het gevoel dat je bij de woning krijgt is de doorslaggevende factor. De juiste geur kan bijdragen aan een positieve beleving en de verkoop een extra boost geven. Daarom vonden wij het tijd voor een unieke en zelfontworpen geurlijn.

  Lees verder
 • Warm Welkom

  Warm Welkom

  13-03-2023

  Toen Safira in haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging in aanraking kwam met het nieuwe concept O’Key was ze meteen enthousiast. Haar gave om mensen thuis te laten voelen is slechts een van haar vele talenten. Stel je voor, je bij een bezichtiging meteen comfortabel voelen in je nieuwe (potentiële) droomwoning. Met haar aan boord, is het vinden van jouw perfecte woning niet langer een droom, maar een werkelijkheid.

  Lees verder
 • 360° tour + online viewing

  360° tour + online viewing

  10-03-2023

  Wil jij je woning ook efficiënter verkopen zonder dat je telkens je huis hoeft klaar te maken voor bezichtigingen? Maak dan gebruik van onze geavanceerde 360° scan technologie. Wij passen deze techniek toe in de dagelijkse praktijk en dit brengt een hoop voordelen met zich mee!

  Lees verder
 • Pakhuis? Pak aan huis!

  Pakhuis? Pak aan huis!

  01-02-2023

  O'Key vond in het pand aan de Korendijk 34 in Middelburg de ideale plek voor haar kantoor. Royaal, met lekker veel ruimte voor etalage, ontvangst en kantoor. Maar ook een mooie combinatie van authentiek en modern dankzij het oude pakhuis en het strakke interieur waar we voor kozen.

  Lees verder
 • Frisse start

  Frisse start

  01-02-2023

  Dat makelaardij anno nu veel slimmer kan en misschien wel moet, wist hij al langer. En een beetje brutaler. Toen O'Key op zijn pad kwam voelde hij zich begrepen en zocht contact. Zodoende is Louis Ficq nu één van de stuwende krachten van O'Key en dus helemaal op zijn plek.

  Lees verder