360° tour + online viewing

360° tour + online viewing

Wil jij je woning ook efficiënter verkopen zonder dat je telkens je huis hoeft klaar te maken voor bezichtigingen? Maak dan gebruik van onze geavanceerde 360°-scan technologie. Wij passen deze techniek toe in de dagelijkse praktijk en dit brengt een hoop voordelen met zich mee! Zo nemen we woningen zowel binnen als buiten in 360° op, maken we direct een plattegrond van de woning én verzorgen we snel na de opname al de eerste online bezichtiging.

Deze techniek geeft een haarscherpe, realistische én uitgebreide indruk van de woning. Het enkel maken van foto's kan daar niet tegenop. Wij zetten deze 360° scan kosteloos in bij iedere woning. Naast de vorige voordelen heeft het ook een groot voordeel voor jou als verkoper: doordat wij de mogelijkheid bieden om de eerste bezichtiging virtueel te doen, hoef je jouw huis niet iedere keer gereed te maken! Dat scheelt je een hoop onnodig poetswerk, levert tijdswinst op in het hele proces en zorgt voor veel minder verkoopstress.

Ben jij de potentiële koper van het pand? Ook dan heeft het online bezichtigen vele voordelen. Zo kun je vanuit jouw huis, samen met de makelaar, online de woningen bezichtigen en krijg je meteen een goede indruk van de woning. Zo geeft de 360°-camera geen vertekend beeld, wat vaak op foto’s wel zo is en maak je enkel tijd vrij om de woning te bezichtigen die jou echt aanspreekt. Voor zowel koper als verkoper dus enkel voordelen!