De 360° opname kan niet meer ontbreken

De 360° opname kan niet meer ontbreken

We krijgen nog vaak de vraag of een 360° opname wel nodig is. Maar laten we eerlijk zijn in deze moderne tijd kan een 360° opname simpelweg niet meer ontbreken bij het presenteren van je huis. We leggen je graag uit waarom.

Als potentiële koper wil je een duidelijk beeld hebben van een woning voordat je besluit om een bezichtiging in te plannen. Met een 360° woningpresentatie krijg je dat. De potentiële koper kan vanuit de eigen luie stoel, gewoon via de laptop, tablet of smartphone, virtueel door de woning en de tuin wandelen. Het is alsof ze echt in de woning zijn, en ze kunnen écht alles bekijken, van binnen tot buiten, zo vaak en zo lang ze maar willen. Dit geeft een veel completer beeld dan alleen foto’s, omdat vaak niet alle ruimtes even goed kunnen worden weergegeven op een foto.

En laten we niet vergeten hoeveel tijd dit bespaart, als verkoper. Je woning klaarmaken voor een bezichtiging kost veel tijd. Hoe fijn is het dan dat de mensen die komen kijken al een realistisch beeld hebben. De bezichtiging moet dan het positieve gevoel bevestigen wat de kijkers ervaarden tijdens het zien van de online presentatie.

Nadat geïnteresseerden de woning ‘live’ hebben bezichtigd kunnen zij nadien nogmaals online een rondje lopen. Meestal zoeken geïnteresseerden nogmaals naar de bevestiging dat de woning daadwerkelijk bij hen past en daarmee besluiten kijkers vaker een bod te doen en dat met een beter gevoel.

Wil je meer weten over 3D woningpresentaties?