Verkoop

Elk huis is uniek en daarom ontwikkelen wij voor iedere woning een eigen verkoopstrategie. Tijdens het vrijblijvende verkoopgesprek kan je kiezen wat jouw persoonlijke verkoopstrategie wordt geheel aangepast op jouw woning. Zelf ideeën? Stel ze zeker aan ons voor, niets is ons te gek!

Een goed begin is het halve werk
Naast het ontwikkelen van een persoonlijke verkoopstrategie, geven wij ook wat extra’s mee. Zo laten wij onze styliste bij je langskomen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de foto’s en de 360° opname. Alles voor het beste resultaat!

Bezichtigingen anno nu
Naast de gebruikelijke bezichtigingen bieden wij ook kosteloos virtuele rondleidingen aan, dankzij onze 360° technologie. Deze techniek geeft een haarscherpe, realistische én uitgebreide indruk van de woning. Het enkel maken van foto’s kan daar niet tegen op. Innovatief en effectief. Daar houden wij van. Poetsen voor elke bezichtiging is niet meer nodig, het bespaart veel tijd en verkoopstress.

Je krijgt nooit een 2e kans om een 1e indruk te maken
Niemand beschrijft de woning beter dan degene die er heeft gewoond. Wij schrijven samen met jou de verkooptekst. Jij kent tenslotte elk detail van de woning. Dit zorgt voor een unieke woningomschrijving die mensen echt aanspreekt!

Funda
Een van de belangrijkste onderdelen is de plaatsing op Funda. Wij zorgen voor het meest complete plaatje. Denk hierbij aan 360° foto’s, plattegronden en professionele foto’s. Deze onderdelen zitten allemaal in onze dienstverlening. Door de complete presentatie, wordt jouw woning langer en vaker bekeken op Funda. Kortom, meer potentiële kopers!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Komen wij deze binnenkort bij jou ophangen?