Of je nu een woning zoekt of wil verkopen, O’Key is je graag van dienst. Onze makelaars en commerciële assistenten staan voor je klaar bij het zoeken naar jouw droomwoning. Safira, Mirjam, Fabian en Louis staan iedere dag voor je klaar aan de Korendijk 34 in Middelburg. Heb je woonwensen? Geef ze door: zij gaan graag met je aan de slag om jouw droomwoning te vinden.

Of je nu wilt kopen of wilt verkopen, wij hebben alle tools in huis om jou goed te helpen, van aankoopbegeleiding tot taxatie, van online viewing tot stylingadvies. De creatieve marktbenadering van dit team zorgt altijd voor de juiste match. Simpel, succesvol!

Binnenkijken bij O'Key

Je bent altijd welkom bij O’Key aan de Korendijk 34 in Middelburg om je mogelijkheden te verkennen, om rond te kijken én een lekkere kop koffie te drinken aan onze bar. We nodigen je hier alvast van harte uit om ons kantoor online te ontdekken.

360° viewing van jouw woning

Zo zie je ook meteen hoe we jouw woning optimaal presenteren wanneer we deze in verkoop nemen. Altijd met een prachtige, uitnodigende 360° tour zodat we kopers voor een online bezichtiging kunnen uitnodigen.