3D woningpresentatie
Presenteer je woning optimaal in 3D!

Welkom bij de 3D makelaar van Walcheren. Ontdek een volledig nieuwe dimensie in woningpresentaties. Met onze geavanceerde technologie uit Amerika bieden wij jou een haarscherpe, realistische én uitgebreide 3D opname van jouw woning. Als een van de weinige in Nederland is O'Key in staat om je woning zowel binnen als buiten volledig in 3D op te nemen.

De beste woningpresentatie
Om je woning goed (en snel) te verkopen is een goede presentatie essentieel. De online 3D-woningpresentaties kunnen overal én ieder moment bekeken worden. Zo kunnen belangstellenden zich op afstand een nauwkeurig beeld vormen van de woning. Ze lopen gewoon online, vanaf een laptop, tablet of smartphone, rond in jouw woning. 

Efficiënt verkoopproces
Zowel de koper als verkoper profiteren van dit efficiënte verkoopproces. De koper kan hiermee nog gerichter selecteren welke woningen hij wil bezichtigen. En, als verkoper steek je enkel nog tijd in goede bezichtigingen. Doordat belangstellenden jouw woning al van boven tot onder kennen, maken alleen echt serieuze belangstellenden een afspraak voor een bezichtiging. Dat scheelt beide partijen veel kostbare tijd. 

Nieuwsgierig geworden naar onze 3D Techniek? Je bent altijd welkom bij O'Key aan de Korendijk 34 in Middelburg om je mogelijkheden te verkennen, om rond te kijken én een lekkere kop koffie te drinken aan onze bar. We nodigen je hier alvast van harte uit om ons kantoor online te ontdekken.