1. VERTEL WAT JE ZOEKT. OF WAT JE AANBIEDT

Of je nu een woning zoekt of verkoopt: dat maakt gek genoeg niet eens zoveel uit. Het gaat erom wát je zoekt of verkoopt. Hoe je dat goed omschrijft, dáár gaat hem om. Duidelijk en helder, maar vooral met duiding van wat echt het verschil maakt. De plek, het aantal kamers, de tuin, de prijs of je hoeveelheid geduld. Verzamel zoveel mogelijk kwaliteiten en waardeer ze. Zo komen we tot een heldere definitie van wat je wenst of aanbiedt... van jouw droomwoning. Zo weten we wat we moeten zoeken of wie de doelgroep is en dat is cruciaal. Want O'Key 'schiet uitsluitend met scherp' en dat kan alleen met een uitgelezen strategie die dankzij goede informatie van jou, onze ervaring en creativiteit tot stand komt.

2. WIJ PRESENTEREN JE DE BESTE KANSEN.

We gaan voor goud. Of je nu zoekt naar een woning of een woning te koop aanbiedt. Dankzij de zorgvuldige, strategische eerste stap en bijzonder indrukwekkende online woningpresentatie en een uitgekiende marktbenadering is succesvolle aan- of verkoop slechts een kwestie van tijd. Met beproefde strategieën en creatieve marktbenadering (verrassend doelgericht en direct) weet O'Key als geen ander (ook nieuwe) deuren te openen en 'matches' te maken. Als we taxeren, taxeren we vooral je kansen op succes. Samen met jou bespreken we 'the key to success' om de cirkel rond te maken: O'Key; the perfect match.

3. WIJ SLUITEN DE DEAL. GOED EN COMPLEET

Ook bij het laatste stapje, de finale klap, staat O'Key pal achter je. We zijn vertrouwd met alle mogelijke openingen, verrassingen en wendingen in het finaleproces en laten daar al onze ervaring voor je spreken. Afspraken worden helder en strak vastgelegd om verrassingen te voorkomen. O'Key maakt de deal... rond. Pas op de stoep bij de notaris, na succesvolle ondertekening, nemen we afscheid. Als we het succes van onze samenwerking niet nog even gepast gaan vieren... O'Key is de sleutel.